Effekten! Även de mest små tingen. • Något som är absolut tänkvärt!

  En demonstration av ett fenomen som även kan spegla en situation i ett företag. Positiv som i negativ synvinkel. Tolkningsfråga.

  Citatet under videoklippet säger: "Even the smallest thing which we consider unimportant can make a huge difference in the world".

  Men om man formulerar om citatet lite:
  "Even the smallest thing which we consider unimportant can make a huge difference in the company".

  KLICKA HÄR! Kolla in klippet och se kraften i det lilla som kan skapa stor effekt.

  Ett exempel:
  Har du någon gång stött på den situationen? Ett företag som har (en) receptionist vid entrén. Som många gånger är den allra första personen som är ansiktet utåt för företaget, är den allra första personen vid ett personligt möte eller per telefon, som tar emot samtliga kunder. Har du råkat träffa på en person i just receptionen som speglar allt sitt för stunden negativa ut mot kunden?
  Istället för att för stunden lägga sin personliga attityd på hyllan och agera professionellt mot kunden, så får kunden möta aggressionen.

  Nu vill jag inte smutskast receptionister. Dom gör som många andra, ett gigantiskt arbete. Det var som sagt, bara ett exempel.

  Hur är din reaktion vid ett sådant tillfälle? Hur påverkar det ditt omdöme och dina tankar om företaget du besöker strax innan du skakar hand med företagets VD, säljare, kontorist, lagergubbe eller tekniker.

  Lämna gärna en kommentar nedan om just din erfarenhet. Vad hände sedan?


 

 073-731 76 64   [email protected]