Tummen Ur • Tänkte jag skulle börja med en tråd för detta projekt. Men tanken är att vi ska lägga in mer och mer i denna kategori som är spännande att läsa mer om!

  logo.png

  Länk: https://www.tummenur.nu

  Många människor klagar på sitt liv mycket och speciellt våra arbeten. Vi vill så mycket och har så många drömmar men det händer ofta inget. Det är mycket snack och lite verkstad med andra ord. Det man behöver för att ta tag i saker och ting är oftast att något stort inträffar i våra liv, för det mesta något tråkigt faktiskt. Det måste inte vara så! Vi behöver få oss en rejäl spark i rumpan och helt enkelt få Tummen Ur.

  Syftet med detta projekt är att inspirera alla till just detta. Vi som kommer att skriva både i bloggen och i detta forum. Vi söker ständigt efter nya entreprenörer med olika mål. Vi kommer att bjuda på våra resor, våra framgångar men också våra motgångar. Visa hur tufft det är att kämpa mot sina drömmar men också hur värt det är allt blod, svett och tårar.

  Vi kommer också ge mängder av tips, hur startar man eget och hur fungerar allt rent praktiskt? Vi kommer även att bjuda in andra entreprenörer som gästbloggare på vår blogg. en gång!

  Nu kör vi och gör detta ännu bättre 😉


 

 073-731 76 64   [email protected]